Pensioengesprek

Pensioengesprek

Ben je net 62 geworden? Gefeliciteerd! We nodigen je dan graag uit voor een persoonlijk pensioengesprek.

Maak een afspraak voor een persoonlijk pensioengesprek!
Denk je al na over je pensioen? Dan is een persoonlijk pensioengesprek (via Teams) iets voor jou. Je kunt thuis, vanaf de bank, aan onze pensioenconsulent vragen stellen over je pensioen bij Pensioenfonds TNO. Wel zo makkelijk! Om het wat persoonlijker te houden, is de afspraak via Teams. Het pensioengesprek kan periodiek ook op locatie.

In een gesprek van 45 minuten antwoord op al je vragen
Tijdens het gesprek kun je al je vragen stellen over je opgebouwde pensioen bij Pensioenfonds TNO. Zo’n gesprek duurt ongeveer 45 minuten. Het kost niets. Zorg je wel dat je het meest recente Uniform Pensioenoverzicht bij de hand hebt? Dat overzicht kun je downloaden als je inlogt op je persoonlijke pensioenpagina’s bij ‘Mijn pensioen’ (rechtsboven).

Onze pensioenconsulent kan op basis van die gegevens een berekening voor je maken. Na afloop van het gesprek weet je:

  • wanneer je met pensioen kunt;
  • of gedeeltelijk met pensioen gaan een mogelijkheid voor jou is;
  • of later met pensioen gaan handig is.

Maak een afspraak
Stuur een e-mail naar spreekuur@azl.eu en vermeld je naam, geboortedatum en klantnummer. De pensioenconsulenten van AZL nemen dan contact met je op om een datum en tijdstip af te spreken.

Ben je jonger dan 62? Dan moet je nog even geduld hebben; deze service is vooralsnog exclusief voor 62-jarigen. Ben je ouder dan 62 en had je ook graag gebruikgemaakt van deze service? Neem dan contact op met AZL (spreekuur@azl.eu) en informeer naar de mogelijkheden.