Home/Geen categorie/‘Mijn pensioen’ vanaf 1 december vernieuwd

‘Mijn pensioen’ vanaf 1 december vernieuwd

‘Mijn pensioen’ vanaf 1 december vernieuwd

Om iedereen van Pensioenfonds TNO in de toekomst nog beter te kunnen informeren over alle pensioenkeuzes, lanceren we vanaf 1 december 2021 de vernieuwde portal ‘Mijn pensioen’.

 ‘Mijn pensioen’ gaat vanaf 1 december 2021 over naar een nieuwe omgeving. Dit is de eerste stap op weg naar een volledig vernieuwde portal en planner waarbij je in de toekomst je pensioen van A tot Z helemaal zelf digitaal kunt regelen op je persoonlijke pensioenpagina’s van ‘Mijn pensioen’. Vanuit hele concrete vragen kun je je dan voorbereiden op je pensioen, scenario’s plannen en bekijken en uiteindelijk ook je pensioen aanvragen. Wil je bijvoorbeeld je werk vanaf 10 jaar voor je AOW-datum geleidelijk afbouwen of wil je juist (parttime) doorwerken? Met de vernieuwde ‘Mijn pensioen’ kun je dan zien wat dat voor jou financieel betekent.

De komende tijd wordt ‘Mijn pensioen’ hierop aangepast. De eerste stap is de livegang van de vernieuwde omgeving van ‘Mijn pensioen’ op 1 december 2021. In het voorjaar van 2022 wordt het mogelijk om met de nieuwe portal en planner je pensioen verder voor te breiden en ook daadwerkelijk aan te vragen Stap voor stap worden de mogelijkheden dus uitgebreid.

Oude scenario’s vervallen op 1 december

Met de overgang naar de nieuwe portal vervallen de oude scenario’s. Dat wil zeggen dat als je in de pensioenplanner verschillende mogelijkheden en keuzes rondom je pensioen hebt gesimuleerd en opgeslagen, dan zijn die na 1 december niet meer beschikbaar. Wil je ze toch graag nog eens raadplegen, dan kan dat tot 1 december 2021.

Contactgegevens aanpassen

In de huidige portal van ‘Mijn pensioen’ is het al mogelijk om je mailadres en correspondentieadres aan te passen. Het werkt heel eenvoudig. Ga naar Mijn pensioen, log in met je DigiD, en pas bij ‘Gegevens wijzigen’ je je mailadres en/of je correspondentieadres aan.

Vragen of problemen met inloggen?

Neem contact op met onze pensioenuitvoerder AZL. Je kunt ze bereiken op pf-tno@azl.eu of bel 088 – 1162 401. Ook staat veel informatie hier op de site.