Home/Geen categorie/Nieuwe directeur Pensioenfonds TNO: Suzanne van Kooten

Nieuwe directeur Pensioenfonds TNO: Suzanne van Kooten

Nieuwe directeur Pensioenfonds TNO: Suzanne van Kooten

Er zijn wat wisselingen in de samenstelling van het bestuur en het bestuursbureau van Pensioenfonds TNO. Een daarvan is dat het Pensioenfonds TNO een nieuwe directeur heeft.

Eind 2022 heeft Kostijn van Gerven aangegeven dat hij na zo’n 10 jaar per 1 januari 2024 met pensioen gaat. Door deze tijdige aankondiging is vorig jaar al gestart met het zoeken van een geschikte opvolger. Na een zorgvuldige procedure is bekend geworden dat Suzanne van Kooten zijn opvolger wordt. Zij is sinds 1 april 2023 de nieuwe directeur van het bestuursbureau van Pensioenfonds TNO. Suzanne van Kooten was hiervoor 4 jaar lang de voorzitter van het bestuur van Pensioenfonds TNO en kent Pensioenfonds als geen ander.

Ook veranderingen in het bestuur
Door de overstap van Suzanne van Kooten van het bestuur naar het bestuursbureau waren er ook enkele veranderingen in de samenstelling van het bestuur. Zo heeft bestuurslid Nancy Westerlaken het voorzitterschap van Suzanne overgenomen. Verder is Jamilja van der Meulen als bestuurslid gestopt. Door deze veranderingen kwamen 2 vacatures voor werknemersleden beschikbaar in het bestuur. Inmiddels zijn deze ingevuld. Carolien van der Vliet-Hameeteman en Murielle van Geijn-Lodder zijn aspirant-bestuurslid en worden na het succesvol afronden van de opleiding voorgedragen bij De Nederlandsche Bank. Als zij officieel zijn benoemd is het bestuur weer op volle sterkte.

Veel dank aan Kostijn
Begin april is op feestelijke wijze afscheid genomen van Kostijn. Het bestuur heeft Kostijn van Gerven bedankt voor zijn inzet en betrokkenheid van de afgelopen jaren. Hij heeft als directeur van het bestuursbureau een enorme bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Pensioenfonds TNO. Duurzaamheid was bijvoorbeeld een thema dat mede dankzij hem op de kaart is gezet. Inmiddels is Suzanne van Kooten gestart. Het bestuur is erg blij dat met Suzanne een goede opvolger voor Kostijn is gevonden.