Wat weet jij over het nieuwe pensioenstelsel?

Wat weet jij over het nieuwe pensioenstelsel?

Zoals je weet gaan de regels van je pensioen veranderen, omdat we willen dat iedereen ook in de toekomst pensioen kan krijgen. Maar hoe zit dat? De meestgestelde vragen over het nieuwe stelsel hebben we op een rij gezet.

Allereerst is op 11 oktober een webinar gehouden over het nieuwe pensioenstelsel en de eerste inzichten. Suzanne van Kooten (directeur) en Hans Veltman (adjunct directeur) van Pensioenfonds TNO hebben verteld hoe het nieuwe pensioenstelsel er op hoofdlijnen uit ziet. Ook zijn het type pensioencontract en het omzetten van tot nu toe opgebouwde pensioenaanspraken of ingegane pensioenrechten aan bod gekomen. Heb je het gemist? Je kunt het webinar van 11 oktober nog terugkijken. Ga naar de Special over het nieuwe pensioenstelsel.

Bekijk de FAQ over het nieuwe pensioen
Tijdens het webinar zijn ook veel vragen gesteld over de nieuwe pensioenregeling. De ruim 250 vragen hebben we allemaal persoonlijk beantwoord. Een representatieve selectie hebben we op de site gezet en vertaald. Dat is het meest overzichtelijk en kostenefficiënt. Je kunt ze bekijken op de speciale pagina’s van Pensioenfonds TNO die gaan over het nieuwe pensioen. Ga naar de veelgestelde vragen.

Wil je meer weten?
Heb je een vraag en staat die er niet tussen? Laat het ons weten. Mail je vraag naar info@pftno.nl en je krijgt van ons persoonlijk antwoord.