De nieuwe Life & Pension met Jaarverslag Special 2020

De nieuwe Life & Pension met Jaarverslag Special 2020

Van praktische pensioentips tot interviews met TNO-collega’s in het bestuur van Pensioenfonds TNO zitten. Je leest het in de nieuwste Life & Pension. Deze Life & Pension heeft bovendien iets extra’s.

Het is weer de moeite waard om de nieuwste Life & Pension te bekijken op https://www.lifeandpension.pensioenfondstno.nl/juli2021. Want weet jij eigenlijk wat het Pensioenfonds voor je betekent als je langdurig ziek bent? We leggen het uit in een kort filmpje. Ook praten we je bij over de komst van het nieuwe stelsel: wanneer en wat staat er te gebeuren. We geven je een kort overzicht. Ook hebben we nog een goeie tip voor als je een huis hebt gekocht.

Extra: wind tegen of wind mee?
Zoals gezegd is er meer in deze Life & Pension. Het jaarverslag is namelijk net verschenen, dus bij deze editie van de Life & Pension blikken we nog even terug op 2020. Het jaar 2020 was natuurlijk een jaar dat anders was dan andere jaren vanwege de coronacrisis. In de Jaarverslag Special lees je hoe we daar uit zijn gekomen en Suzanne van Kooten, bestuursvoorzitter van Pensioenfonds TNO, gaat in op de vraag ‘hadden we wind tegen of wind mee?’

De Life & Pension verschijnt ook in verkorte vorm op papier. Je kunt deze verkorte editie bekijken in deze PDF. Ontvang je deze papieren editie en wil je de Life & Pension voortaan online bekijken? Dat kan. Graag zelfs! Log rechtsboven in bij ‘Mijn pensioen’ met je DigiD. Meld je vervolgens bij ‘Mijn gegevens’ aan voor online communicatie. Dan ontvang je voortaan een bericht in je mailbox met een link naar de nieuwste, digitale Life & Pension. Zo eenvoudig is het. Dat scheelt een hoop papier en in de online editie lees je de volledige artikelen.