Home/Geen categorie/Life & Pension in je brievenbus?

Life & Pension in je brievenbus?

Life & Pension in je brievenbus?

Als je de papierenversie van ons magazine leest en nog niet de digitale, dan is het zeker aan te raden om over te stappen. De online editie van de Life & Pension is namelijk veel uitgebreider. De beknopte, printeditie van de Life & Pension verschijnt in beperkte oplage voor deelnemers die niet beschikken over een e-mailadres.

Bekijk hier de online Life & Pension
Bekijk hier de meest recente online editie: www.lifeandpension.pensioenfondstno.nl. Je leest dus meer in het digitale magazine. Elke keer als er een nieuwe editie is, ontvang je van ons de link in je mailbox. Stap dus over naar de digitale editie. We leggen uit hoe dat werkt.

Overstappen naar online is eenvoudig
Je kunt het zelf eenvoudig regelen bij ‘Mijn pensioen’. De link naar ‘Mijn pensioen’ vind je rechtsboven op de site van Pensioenfonds TNO. Bij ‘Mijn pensioen’ kun je inloggen met je DigiD; een ander wachtwoord heb je dus niet nodig. Vervolgens kun je bij ‘Mijn gegevens’ aangeven dat je je wilt aanmelden voor online communicatie. Vul je mailadres in en je ontvangt dan een paar keer per jaar een bericht in je mailbox met een link naar de nieuwste, digitale Life & Pension. Zo eenvoudig is het. Ook ontvang je dan voortaan de nieuwsmailing met alle highlights van de ontwikkelingen van Pensioenfonds TNO. Op die manier blijf je bij.

Kom je er niet uit of vind je het ingewikkeld? Bel AZL 088 – 1162 401.